Hűségprogram: állandó kedvezmény
2014. július 16. írta: Konrad

Hűségprogram: állandó kedvezmény

A Pontolo.hu segítségével az is nyomon követhető, ha valakinek állandó kedvezményt biztosítunk. Sok cég van, amelynek a hűségprogramja annyiból áll, hogy ad egy kedvezménykártyát, és ezt felmutatva a vevő bármikor megkapja onnantól fogva az adott 5-10-15% kedvezményt.

Ilyenkor nincs más dolgunk, mint adni a Pontolo.hu felhasználónak pl. 5 pontot, és vásárláskor csak ezt kell ellenőriznünk: ha van 5 pontja, jogosult a kedvezményre.

A megoldás előnye az átadott hűségkártyával szemben egyrészt az, hogy a vevőnknek nem kell mindig magánál tartania a kártyát, másrészt nekünk sem kell újra és újra kártyát gyártanunk. Ráadásul látjuk a vevői statisztikát is, és a kedvezménnyel rendelkező vevőink havonta megkapják az (e-mail) értesítést arról, hogy nálunk kedvezménye van.

allkedv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr196676527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása