Pontolo.hu webáruház integráció
2014. július 30. írta: Konrad

Pontolo.hu webáruház integráció

A Pontolo.hu-val már nemcsak fizikailag létező boltokban, hanem virtuálisan is lehet hűségprogramot indítani, webáruházakban. Fejlesztésünk eredményeként már elérhető az az illesztő felület (api), aminek a segítségével webáruházakkal is össze lehet kötni szolgáltatásunkat.

webshop.jpg

A pontok értékét továbbra is a beváltóhely adja meg, de annyival több feladat hárul rá, hogy illeszteni kell a Pontolo.hu-t a webáruházba, javasoltan a fizetési folyamathoz. A felhasználónak csak meg kell adnia a Pontolo.hu azonosítóját, és felíráskor más dolga nincs is.

A pont beváltásakor a Pontolo.hu úgy működik, mint egy banki fizetési felület: a felhasználó ha a pontbeváltást választja, akkor átirányítódik a Pontolo.hu-ra, itt kell megadnia a pin-kódját, majd ha ez helyes, akkor kerül levonásra a pontja és érkezik az értesítés a webáruháznak a sikeres tranzakcióról.

Amennyiben bővebben érdekli a lehetőség, kérem keressen bennünket!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr176676561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása