Új címlap!
2014. szeptember 23. írta: Konrad

Új címlap!

Elkészült az első őszi fejlesztésünk, és nagyon büszkék vagyunk rá. Szerettük a régi címlapunkat, de amikor elkészült, már akkor is kicsit ideiglenesnek szántuk. Azt gondoljuk, a Pontolo legfontosabb szolgáltatását maguk a helyek adják, így azt szeretnénk megmutatni a címlapon. Így készült az új, szupergyors és nagyon jól áttekinthető térképes címlapunk.

Ez volt a régi:

Pontolo_old.jpg

És íme az új:

pontolo_uj.jpg

Nézd meg élőben!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr286726051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aadaam 2014.09.28. 13:33:53

Desktop élmény:

Az ideális térkép négyzetalakú, mert sose tudhatod, észak-dél vagy kelet-nyugat irányban van több infó.

A pontbeváltási helyekről az infó elfér egy keskeny sávban a jelek szerint.

Egész Magyarországot megjeleníteni teljesen felesleges, rendkívül ritka az az eset, hogy valaki törzsvevője akarjon lenni egy 200km-re lévő szolgáltatásnak.

Szóval két javaslat:
- Nézz GeoIP-t, legalább ha pesti, ne legyen bent Kazincbarcika és Gyékényes is a térképben (pesti agglomeráció bennmaradhat)
- Ha rákattint egy helyre, nyugodtan felezd meg a képernyőt asztalon, és az egyik fele maradjon a térkép, a másik fele meg legyen az adatlap egy jobbról beúszó panelen.
süti beállítások módosítása