Hogyan regisztráld a kártyád?
2015. március 13. írta: Konrad

Hogyan regisztráld a kártyád?

2015. januárja óta elérhető a Pontolo Kártya is, amely egyszerűsíti a Pontolo szolgáltatás használatát. Kártyát a Pontolo helyek adnak a vevőiknek, és ezzel máris el tudják kezdeni a pontgyűjtést. Pontot beváltani viszont csak akkor lehet, ha a vevő regisztrál, és a kártyán lévő pontok megszerzéséhez a kapott kártyát is regisztrálni kell.

A regisztráció a Pontolo-n történik, a www.pontolo.hu-n  a “Kártya regisztrálása” ikonra kattintva kell megkezdeni a regisztrációt. 

regisztrecio.png

A kártyán található vonalkód alján lévő 13 jegyű számot kell megadni, a Felhasználási feltételeket kipipálni, majd kattintani a “Regisztráció” gombra.

card_number_l.jpg

Ezután végig kell csinálni a regisztrációt, az e-mailben kapott hitelesítő linkre kell kattintani, és máris élni lehet a Pontolo Kártya minden előnyével!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr687263463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása