Pincérverseny
2015. május 11. írta: Konrad

Pincérverseny

pincer.jpgKorábban bemutattuk, hogy a Pontolo-ban van lehetőség arra, hogy az egyes pontfelírásokhoz megjegyzést lehessen társítani. Ezeket a megjegyzéseket elsősorban azért fejlesztettük a rendszerbe, hogy a reklámok hatékonyságát lehessen mérni, de természetesen nem csak arra lehet jó. 

Sok egyéb ötlet is megfogalmazódott már a funkció bevezetése óta, de most egy olyat mutatunk be, amelyet elsősorban az éttermek fognak tudni hasznosítani. A Pontolo rendszer - és persze bármely más hűségrendszer - akkor használható hatékonyan, ha a kereskedő ajánlja azt a vevőinek. Ha az ajánlás elmarad, akkor még a korábban pontot gyűjtők sem biztos, hogy minden alkalommal előveszik Pontolo kártyájukat. Éppen ezért lehet az fontos, hogy a kiszolgáló személyzetet is lehessen ösztönözni.

Ha a pontfelíráskor a megjegyzéshez, vagyis a flag-ekhez a pincérek nevei kerülnek, akkor minden egyes pontfelírásról meg lehet nézni, kinél történt. Így a későbbiekben meg tudjuk majd nézni, hogy melyik pincér hány pontfelírást "szerzett", vagyis mennyire hatékonyan ajánlotta a rendszert a vevőinknek.

Egy ilyen megoldás ráadásul arra is lehetőséget ad, hogy háziversenyt hirdessünk a pincérek között: a legtöbb felírást hozott pincért az adott héten vagy hónapban jutalmazhatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr387449118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása