Pontoloval egyszerű!
2015. május 25. írta: Konrad

Pontoloval egyszerű!

Amikor azt mondjuk, hogy a Pontolot egyszerű használni a kereskedőknek is, akkor pontosan tudjuk, hogy ez csak úgy hihető, ha be is bizonyítjuk. De ez szerencsére nem nehéz. A Pontolo fejlesztésekor ugyanis az volt a legfontosabb, hogy a pontok felírása és beváltása is gyorsan és könnyen megvalósítható legyen. Mára eljutottunk odáig, hogy pontot felírni csak néhány másodperc, mindegy, hogy weben vagy mobiltelefonon keresztül történik.

A Pontolo kártya bevezetésével sikerült a folyamatot annyira felgyorsítani, hogy akár egy nagy forgalmú helyen is - némi eszközbeszerzést követően - lehessen használni. Nézzük, mennyire egyszerű a pontfelírás a webes felületen!

És ezen a kártyával gyorsítottunk is, hiszen a számítógéphez vonalkódolvasót lehet csatlakoztatni, amivel a kártyaszámot vagy felhasználónevet sem kell már begépelni. Az okostelefonos alkalmazásaink is erre képesek, de ott még vonalkódolvasó sem kell, ha van az eszköznek autofókuszos kamerája.

A felhasználó azonosításán túl a Pontolo-ban a pontfelírás is egyszerű: előre be lehet állítani azokat a tételeket, amik a legtöbbször előfordulnak, így adott esetben a pontösszegeket sem "kézzel" kell beírni, elég csak a pontfelíró felületen a megfelelő tételre kattintani.

Ha pedig bárhol, bármikor elakad valaki, az ügyfélszolgálatunk telefonon keresztül is tud segíteni.

Természetesen egy hűségkártya lassítja az értékesítés folyamatát, de a Pontolo rendszerével ez az idő nagyon rövidre csökkenthető. Nem hiszi? Keressen bennünket, meglátogatjuk, és megmutatjuk a gyakorlatban is!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr967490484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása