Pontolo kártya
2015. január 14. írta: Konrad

Pontolo kártya

A Pontolo, mint online hűségrendszer, továbbra sem igényel semmilyen eszközt a felhasználótól, vagyis elég ismerni a felhasználói nevet, és máris kaphatunk pontot. De a pontfelírások és beváltások gyorsítása miatt, valamint azért, hogy előzetes online regisztráció nélkül is el lehessen kezdeni pontokat gyűjteni, elindítottuk a Pontolo kártyát.

A Pontolo kártya egy lehetőség arra, hogy a kereskedő beléptessen új vevőket a hűségrendszerébe. A kártyán egy vonalkód azonosítja a felhasználót, így a Pontolo kereskedői mobil alkalmazásának, vagy egy hagyományos vonalkód leolvasónak a használatával a pont felírás és a pont beváltás minden egyéb azonosítás nélkül is megtörténhet.

A kártya egyben egy emlékeztető is a felhasználónál: ezen keresztül nem felejti el, hogy belépett a Pontolo-ba, és ott neki nyilvántartott hűségpontjai vannak. A kártya ráadásul hasonlóan működhet, mint a bankkártyák: bár mindenhol elfogadják, de szerepelhet rajta annak a kereskedőnek a logója, címe, reklámja, akitől azt a felhasználó megkapja. Így a kártyákat személyre (kereskedőre) is lehet szabni, ahogy az az alábbi képen is látszik: 

pontolo_card2.jpg

A kártya használata nem kötelező, nem feltétele a Pontolo tagságnak, de segíti a kereskedő és a felhasználó munkáját is. A felíró alkalmazás segítségével lényegében másodpercekre csökken a felírási folyamat, így akár nagyobb forgalmú hely számára is jól használható a megoldás.

A Pontolo kártya bevezetésével a felhasználók azonosítása is kibővült: míg eddig csak a felhasználó az általa választott nevével tudta azonosítani magát, mostantól, amennyiben van kártyája, a kártya száma is azonosítja őt, vagyis felíráskor és beváltáskor azt is megadhatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr357073739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása