Sok kártya, és mégis egy
2015. szeptember 08. írta: Konrad

Sok kártya, és mégis egy

pontolo_fuzet.jpgVan egy kis füzetünk, abban gyűjtjük a Pontolo kártyákat. Hogy miért? A Pontolo-t olyan rendszernek találtuk ki, amellyel a cégek felépíthetik saját hűségrendszerüket, így ehhez olyan kártya megoldást fejlesztettünk, amely ugyanezt tudja. Vagyis minden Pontolo hely saját kártyát bocsájthat ki, de ezek a kártyák bárhol máshol is használhatóak.

Ismerős megoldás? Igen, a bankkártyák is így működnek. Mi vagyunk tehát a hűségkártyák Visa-ja, MasterCard-ja. 

Ennek megfelelően ne lepődjön meg se a kereskedő, se a pontgyűjtő, ha másmilyen kártyával találkozunk, mint amit ismer. Egy közös elem biztos lesz az összes kártyán: a 13 számból álló azonosítő feletti vonalkód az alábbi szöveggel:

Ez a kártya minden Pontolo helyen használható

Fontos ezt megjegyezni! A Pontolo kártya tehát egy olyan okos eszköz, amely segítségével minden Pontolo helyen gyűjthetünk pontokat. A helyeknek saját zsebük van a kártyán, a pontok minden az adott kereskedő zsebében gyűlnek, és csak onnan válthatóak be. Tehát az egy adott helyen gyűjtött pontok csak mindig ugyanazon kereskedőnél válthatóak be, így a hűséges vevők nem lesznek más Pontolo hely miatt hűtlenek, hiszen nem érdemes nekik átmenni máshova.

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr907754736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása