Harmadik hely!
2014. június 07. írta: Konrad

Harmadik hely!

600x600.jpg

Számos olyan üzleti megmérettetés van az induló vállalkozások számára, ahol lehetőséget kapunk a bemutatkozásra, és olyanok ismerik meg a szolgáltatásainkat, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a számunkra is fontos területeken. Így ezek a versenyek nem elsősorban a dicsőségről szólnak, hanem a tanulásról, a fejlődésről.

A Pontolo-val is elindultunk hát egy ilyen versenyen, ami május 30-án volt, igaz, előtte 3 héten át tartott a felkészülés. Bíztunk magunkban, és bár a mezőnyben sok nagyon jó vállalkozás indult, reméltük a jó helyezést.

És nemcsak mi hiszünk a Pontolo sikerében, ez az eredményből is kiderült: az OTP Fintech Startup Day-en a Sales és Marketing támogató startup kategóriában 3. helyezést értünk el!

Köszönjük a sok támogató segítséget, és igyekszünk a jó eredményt meghálálni még jobb szolgáltatással!

Pontolózz!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr816403821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása