Tervezhető költség
2015. június 02. írta: Konrad

Tervezhető költség

tervezheto.pngMi is olyan cég vagyunk, akik szeretjük pontosan látni, mennyibe kerülnek azok a szolgáltatások, amelyeket használunk. Fontos ez azért, hogy kiszámítható legyen az üzleti működésünk és a marketing kiadásainkat is így tudjuk kézben tartani.

A Pontolo-t ezért úgy terveztük meg, hogy előre lehessen tudni, mennyibe kerül használni, ne legyenek sem rejtett költségek, sem váratlan kiadások. Ezért olyan fix havidíjat határoztunk meg, amely független attól, hogy hány felhasználónk van, hányan térnek vissza hozzánk, hány alkalommal adtunk ki pontot és hány alkalommal váltottunk be pontokat. Ez a havidíj ráadásul az alap szolgáltatásért 0 Ft! Ebben az esetben is a teljes Pontolo-t kapja a partnerünk, egyedül a statisztikák, átadott adatok azok, amelyekben eltér a havidíjas előfizetéstől. (A havidíjas előfizetőink például megkapják a náluk pontokat gyűjtő felhasználók nevét és e-mail címét is.)

Ezen felül már csak olyan pluszokra kell költeni, ami a Pontolo működéséhez szigorúan véve nem szükséges. Ez elsősorban a céges kártya, aminek a díja függ annak anyagától és példányszámától.

És ennyi. A Pontolo használatával a hűségprogram költségek kézben tarthatók, kiszámolhatók és tervezhetők. Kell ennél több?

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr997513584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása