Egy cég - több telephely
2014. augusztus 14. írta: Konrad

Egy cég - több telephely

Már most is több olyan partnerünk van, akiknél nem csak egy helyen lehet pontokat gyűjteni. Több étterem, több üzlet, akár ideiglenes kitelepülés esetén is használható a Pontoló.

tobbtelephely.jpeg

Alap esetben egy regisztráció több helyen is használható, de ilyenkor nem különülnek el az egyes értékesítése helyek, így mindenhol ugyanaz a program kell. De lehetőség van arra is, hogy egy cég több helyre regisztráljon. Ilyenkor egy közös adminisztrációs felületen keresztül lehet a több beváltó hely kínálatait kezelni, és természetesen ilyen esetben az egyes beváltóhelyek közt megteremtődik az átjárhatóság: az egyik helyen felírt pontot a másik helyen is be lehet váltani.

Gondoltunk tehát a több telephelyes vállalkozásokra is, ha bővebb kérdése van, keressen bennünket az info@pontolo.hu címen!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr196725593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása