Forgalomterelés a Pontoloval
2015. március 24. írta: Konrad

Forgalomterelés a Pontoloval

orakigyo.jpgSok olyan üzlet, szórakozóhely, étterem, kávézó, cukrászda van, ahol a hét bizonyos időszakában nagyon nagy a forgalom, szinte mozdulni sem lehet a vevőktől, máskor viszont alig vannak, a személyzet csak lézeng és szinte unatkozik. A Pontolo segíthet abban, hogy az ilyen lazább, kisebb forgalmú időszakokat tegyük értékessé a vevőknek.

A Pontolo által kialakított hűségrendszernek nem kell időben egyenértékűnek lenni. Ha a kereskedő úgy dönt, megteheti, hogy csak bizonyos napokon, vagy csak napon belül bizonyos időszakban ad pontot, csak az adott időszakban lehet pontokat beváltani.

Például egy olyan söröző, ahol a péntek és szombat este teltházas, megteheti, hogy olyan hűségprogramot hirdet meg, ami ilyenkor nem működik. Vagyis lehet pontokat gyűjteni a hét többi napján, de péntek és szombat este nem. Sőt, azt is megteheti, hogy a beváltást még szűkebb időhöz köti, például beváltani csak hétköznap délután, maximum este 6-ig lehetséges.

Ezzel egyrészt azt lehet elérni, hogy a nagyforgalmú időszakokban nem kell még a hűségprogrammal is terhelni a személyzetet, másrészt természetesen rá lehet venni a vevőket, hogy olyankor (is) jöjjenek, amikor egyébként több idő van velük foglalkozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr57286531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása