Vége a nyárnak...
2014. augusztus 27. írta: Konrad

Vége a nyárnak...

Véget ért a Pontolo első nyara, ami nálunk nem pihenéssel, hanem munkával telt. Készülünk az őszre, sok megvalósítandó tervünk van. Szeretnénk tovább javítani a Pontolo rendszerét, új értékesítése technikákat próbálunk ki, és igyekszünk minél több helyre eljutni, bemutatni, mire is jó az, amit csináltunk.

Hiszünk abban, hogy a meglévő vevők megtartása egyre fontosabb, és hiszünk abban, hogy ennek egyik fontos eszközei a lojalitás programok. Ezért nemcsak az a célunk, hogy a Pontolót megmutassuk, hanem az is, hogy rávegyünk a cégeket: indítsanak hűségprogramokat, becsüljék meg a vevőiket.

Az ősszel tehát tanítunk és fejlesztünk. Új címlapot szeretnénk, és sok új szolgáltatást, ahogy a beérkező igények kívánják. Jó pihenést a nyár utolsó napjaira, és ősszel folytatjuk!

fb_profil.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr56725975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása