Ingyenes csomaggal újultunk meg!
2015. szeptember 01. írta: Konrad

Ingyenes csomaggal újultunk meg!

pontolo_dijcsomag.jpg

Eltelt másfél év a Pontolo indulása óta, és fontosnak éreztük, hogy reagáljunk a felhasználói igényekre. Az egyik legnagyobb kérés az volt, hogy lehessen adatbázis építésre is használni a hűségrendszert, vagyis a pontadó helyek kapják meg a náluk pontokat gyűjtő felhasználók adatait.

A másik többször felmerülő probléma az ár. Bár igyekeztünk mérsékelt díjakat szabni, de a kis forgalmú, kevés ügyfelű cégek számára így is drágák voltunk. Ezért úgy döntöttünk, olyan árat alakítunk ki, ami biztosan jó mindenkinek: a Pontolo free csomag díja így lett 0,- Ft.

Vagyis mostantól bárki, havidíj nélkül használhatja a szolgáltatást, így is teljesértékű megoldást fog kapni. Fizetni akkor kell, ha szeretné megkapni a nála pontot gyűjtők e-mail címét és teljes nevét.

A Pontolo alapvető funkciói nem változtak. Továbbra is korlátlan számú pontgyűjtő ügyfelünk lehet, akiknek bármennyi pontot adhatunk és tetszőleges számú alkalommal beválthatják azokat, minden extra díj nélkül. És továbbra is lehet nálunk saját cégre elkészített (brandelt) kártyát rendelni, amelyek egyedi vonalkóddal azonosítják a felhasználókat.

A díjcsomagjainkról és a Pontolo-ról továbbra is weboldalunkon, a partnereinknek szóló aloldalon tájékozódhatnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr677754008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása