Sikerekkel indul az újév
2015. február 04. írta: Szokol Dea

Sikerekkel indul az újév

Tavaly már beszámoltuk arról, hogy mennyi új tervvel és változtatással vágunk bele a 2015-ös évnek.

Most, hogy már több mint 1 hónapja tapossuk az újévet, elmondhatjuk hogy sokat fejlődtünk, és megállíthatatlanul robogunk előre.

Sikernek könyvelhetjük el, hogy már két jelentős eseményen is bemutahattuk a Pontolot januárban. Először az idén másodjára megrendezésre kerülő Magyar Marketing Fesztiválon, majd a SzEK-klub által adott klubesten tartott előadást Berényi Konrád, amelyekben a Pontolon kívül a hűségprogramok fontosságáról és helyzetéről beszélt.

konradblogra.jpg

Az év újítása, hogy most már a Facebookon kívül, Instagramon is követni tudtok minket, ha rákerestek a _pontolo_ felhasználónévre, vagy a blog jobb oldalán megjelenő Instagram logóra kattintatok.

És hogy mit tartogat még az év számunkra? Egy megújult honlapot és egy saját applikációt, valamint a  márciusban megrendezésre kerülő Keresőmarketing Napot. És ez még csak a közeljövő...

Idén még sokat fogtok hallani a Pontoloról, ebben biztosak lehettek! :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr957140033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása