Pontgyűjtő rendszer egyszerűen
2015. május 03. írta: Konrad

Pontgyűjtő rendszer egyszerűen

kezek.jpgA Nielsen féle kutatásból pontosan látszik, miért érdemes jutalmaznunk a visszatérő vevőinket. De nem elég elhatározni, hogy indítunk egy loyalitás programot, azt is ki kell számolnunk, mennyiért éri ez meg nekünk?

Egy jó hűségprogram áll

  • egy működő nyilvántartási rendszerből
  • egy olyan jutalmazási módszerből, ami üzletileg is megéri
  • az eladási folyamatba történő integrációból.

Mindhárom nagyon fontos! Indíthatunk hűségprogramot egy kis füzettel is, amibe pecsételnek az eladóink, de vajon ebből mennyi információt kapunk meg? És mekkora az esélye, hogy egy-egy "kedvesebb" vevő több pecsétet kap?

Fontos, hogy olyan nyilvántartási rendszerünk legyen, ami elérhető a vevőknek is, ők is látják, mennyire vannak az ajándékoktól, de mi is lássuk, hogy hány vevőnk is van és mennyire hűségesek. Mára szinte elvárás, hogy egy ilyen rendszer az interneten keresztül működjön. Vagyis kell egy olyan rendszer, amely online módon kezeli a hűségpontokat.

A Pontolo rendszerét úgy építettük fel, hogy ezeket a funkciókat mind el tudja látni. A vevő is mindig pontosan tudja, hány pontja van, és a kereskedő is látja, mennyire aktívak a vevői.

Azzal, hogy kész megoldást adunk, ráadásul segítünk a megfelelő jutalmazási rendszer felépítésében és abban is, hogy lehet az eladási folyamatba úgy illeszteni a Pontolot, hogy az a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon.

A Pontolo egy olyan megoldás, amelyet a kereskedők visszajelzései alapján készítettünk. Úgy optimalizáltuk, hogy az egyszerűen legyen használható és egyszerűen legyen bevezethető is. Ha tehát fontos, hogy ne kelljen sok időt és pénzt fordítani a saját pontgyűjtő rendszerre, akkor a Pontolo lesz a tökéletes megoldás.

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr797428086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása