Kiállítunk és előadunk!
2015. március 03. írta: Szokol Dea

Kiállítunk és előadunk!

Idén immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Evolution-Mobile Hungary Konferencia + Keresőmarketing Nap, amelynek a Hotel Helia ad otthon 2015. március 3-4-én.

A rendezvényen átlagosan 700-800 fő vesz részt, akik különböző szegmensekből (gazdasági szereplők, médiaszakemberek, IT vállalkozások képviselői, befektetők, kutatóintézetek munkatársai, stb) érkeznek. A nagy érdeklődés és látogatottság többek között magas szakmai színvonalnak, az edukációs workshop jellegnek és a számos magyar piacra levezetett gyakorlati péládának köszönhető. A résztvevők elismert szakmai tekintélyektől hallott előadások által ismerkedhetnek meg a digitális média által nyújtott legújabb lehetőségekkel valamint a marketing szakmai és piaci területeivel. - olvasható a konferencia hivatalos honlapján, a www.evolution.hu-n.

A honlapon egybként a rendezvény ismertetőjén túl a pontos programtervet, és az előadókat is megtaláljuk.

 

Az idei konferencia számunkra két szempontból is nagy jelentőséggel bír. Egyrészt Berényi Konrád is szerepel az előadók listáján, másrészt mint cég, mi is helyet kaptunk a kiállítók között. Saját Pontolo pultunknál várunk tehát minden érdeklődöt, aki szeretne megismerni minket, többet megtudni rólunk vagy bármilyen kérdése van!

 

Érdemes meglátogatni a pultunkat, ugyanis az odaérkezőknek egy kis játékkal készültünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr177211051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása