Egyedi kártya
2014. augusztus 21. írta: Konrad

Egyedi kártya

Igen, a Pontolo kártya nélküli hűségkártya rendszer! De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne adni a felhasználóknak egy kártyát, amin rajta van az azonosítójuk, egy link a Pontolóra, és adott esetben még más információ is.

Ilyen más információ lehet egy konkrét pontbeváltó hely is. Egy logóval, címmel, leírással teljesen egyedi pontgyűjtő kártyát adhatunk a vevőinknek, miközben ők továbbra is a Pontolót használják, és ráadásként ha otthon is felejtik a kártyát, az azonosító ismeretében tudnak felírni pontot.

Egy személyre szabott, céges kártya nagyon jó lehetőség arra, hogy ott legyünk a pénztárcába, és egy plusz kapocs, hogy emlékezzen a vevőnk ránk. Természetesen ennek plusz költsége van, de ha valaki igényli ezt a plusz marketinget, akkor bátran használhatja ezzel együtt a Pontolo rendszerét.

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr196725943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása