Flag-ek a Pontolon
2015. március 17. írta: Szokol Dea

Flag-ek a Pontolon

Amikor a Pontolo rendszert egy kereskedő használja, akkor nemcsak arra van lehetősége, hogy saját hűségrendszert üzemeltessen, hanem követheti a vásárlói viselkedését is. Ehhez hoztuk létre a flag-et, amelynek a segítségével követheti a vevői szokásait. Minden egyes pontfelíráskor felugrik az Ön által előre bevitt kérdés a megadott lehetséges válaszokkal, így a tranzakciót végrehajtó személy egyből beviheti az adott vásárlóhoz tartozó választ, minimálisan meghosszabbítva ezzel a pontfelírás folyamatát.

Flag-el mérhető például egy marketing kampány hatékonysága (“kuponos vevő”, vagy “rádióban hallott rólunk”), de szolgálhat az egyes vásárlók jobb kategorizálására is (“salátát szereti” vagy “az ablak mellett szeret ülni”).

A flag-et a kereskedői felületre belépve bármikor módosíthatja, de a korábbi, vevőhöz rendelt flag-ek nem fognak törlődni az ügyfél történetéből, így annak statisztikáit a későbbiekben is nyomon tudja követni.

A flagek használata nem kötelező, így bármikor ki- vagy bekapcsolhatja a funkciót.

Így néznek ki a flag-ek a mobil alkalmazásban:

flagek_l.jpg 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr287264919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása