Hogyan kezdjem?
2014. június 10. írta: Konrad

Hogyan kezdjem?

A Pontolo egy marketing eszköz. A Pontolo arra alkalmas, hogy egy megtervezett, fölépített marketing folyamat részeként segítse a már meglévő vevők megtartását. Tehát az értékesítés olyan pontján lép színre, amikor már sikerült egy ügyfelet elérnünk.

A Pontolo segítségével ezt az ügyfelet tudjuk a jövőben jutalmazni, ha visszatér hozzánk. Azért jó ez a megoldás, mert megfogni mindig nehezebb és drágább valakit, mint megtartani. Ehhez természetesen kell egy olyan termék vagy szolgáltatás, amit szeretnek a vevők, hiszen az elégedett ügyfélből lesz a visszatérő ügyfél.

Tehát a Pontolo azoknak való, akiknek vannak visszatérő ügyfelei.

Az első lépés ennek megfelelően egy olyan hűségprogram kitalálása, amely kellően érdekes és értékes a vevőinknek. Ha ez rendelkezésre áll, akkor már van értelme használni a Pontolót.

image2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pontolo.blog.hu/api/trackback/id/tr536457945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása